“ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”: Με επιτυχία για άλλη μια χρονιά τα Πασχαλινά παζάρια σε Τυμπάκι και Μοίρες - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

“ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”: Με επιτυχία για άλλη μια χρονιά τα Πασχαλινά παζάρια σε Τυμπάκι και Μοίρες

2 Μαΐου 2024 -

Μια μεγάλη «αγκαλιά» στήριξης άνοιξε για άλλη μια φορά ο κόσμος για τον δραστήριο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», στα καθιερωμένα Πασχαλινά Παζάρια του, την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Τυμπάκι και το Σάββατο 27 Απριλίου στις Μοίρες.

Και φέτος τα μέλη του Συλλόγου και οι εθελοντές που συνδράμουν στο έργο του, δημιούργησαν λαμπάδες και όμορφες κατασκευές, μικρά δωράκια με μεγάλη αγάπη για τους φίλους του Συλλόγου.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε χρόνο ο Σύλλογος ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ εκπλήσσει με τις δημιουργίες του στους πάγκους των Πασχαλινών αλλά και των Χριστουγεννιάτικων Παζαριών του.

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, αν και υλοποιεί πλήθος προγραμμάτων και δράσεων δεν έχει πόρους, ωστόσο τα καταφέρνει χάρη στην κινητικότητα των μελών του αλλά και στη βοήθεια εθελοντών.

Έτσι στόχος και φέτος όπως και κάθε χρόνο, είναι μέσα από τα παζάρια να συγκεντρωθούν χρήματα για τις πλούσιες δραστηριότητες του μεσαρίτικου Συλλόγου οι οποίες έχουν αλλάξει άρδην τα δεδομένα, όσον αφορά τα ΑμεΑ στην περιοχή της Μεσαράς. Ας μην ξεχνάμε το πλήθος των προγραμμάτων που υλοποιούνται στην έδρα του Συλλόγου ΑμεΑ στη Φανερωμένη, προσφέροντας την δυνατότητα στους Μεσαρίτες να εξυπηρετούνται στον τόπο τους, αλλά και τις δράσεις που διοργανώνονται, πάντα με στόχο την προσφορά στην τοπική κοινωνία, όπως για παράδειγμα το Παραολυμπιακό Πανόραμα που πρόσφατα διοργανώθηκε για τρίτη φορά στο Στάδιο Μανώλης Στεφανουδάκης! Και βέβαια να προστεθούν μέσα στην πλούσια δράση του Συλλόγου και οι υποδομές, όπως οι Ξενώνες στη Φανερωμένη που είναι ένα «βήμα» πριν την λειτουργία τους, αλλά και το Μεγάλο Αθλητικό Κέντρο Αμεα στον Αφραθιά, το οποίο θα φέρει ανάπτυξη όχι μόνο στον παραλιακό οικισμό αλλά γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή.

Όλα αυτά αναγνωρίζονται από τον κόσμο που αγκαλιάζει κάθε δράση που γίνεται από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε τις δράσεις του μέχρι και σήμερα!.

Έτσι την περασμένη Παρασκευή από το πρωί, «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» έστησε τους πάγκους του Πασχαλινού Παζαριού, στην «καρδιά» της Λαϊκής της ιστορικής έδρας του Δήμου Φαιστού με μέλη και εθελοντές να δίνουν δυναμικά το παρόν για να βοηθήσουν και τον κόσμο να στηρίζει για άλλη μια φορά αγοράζοντας τα δώρα του από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!

Ίδια εικόνα και το Σάββατο 27 Απριλίου στις Μοίρες έξω από το Δημαρχείο Φαιστού, όπου για μια ακόμα φορά ο κόσμος «αγκάλιασε» και αυτή τη δράση του Μεσαρίτικου Συλλόγου!