Εγκαίνια τάπητα με πασχαλινό πάρτι στα Νηπιαγωγεία Τυμπακίου - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Εγκαίνια τάπητα με πασχαλινό πάρτι στα Νηπιαγωγεία Τυμπακίου

2 Μαΐου 2024 -

Μια όμορφη απογευματινή Πασχαλινή εκδήλωση, διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου, το Σάββατο 27 Απριλίου, για μικρούς και μεγάλους.

Η Πασχαλινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα «εγκαίνια» του ολοκαίνουργιου τάπητα που τοποθετήθηκε τον αύλειο χώρο, και συγκεκριμένα στην πίσω αυλή των νηπιαγωγείων,χάρη στην κινητοποίηση των γονέων και τηςΕθελοντικής Ομάδας Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων Τυμπακίου και την συνεισφορά εθελοντών που αφουγκράστηκαν τις ανάγκες των λιλιπούτειων μαθητών.

Το Σάββατο το απόγευμα, όλοι μαζί διασκέδασαν στον καινούργιο τάπητα του σχολείου με ψυχοκινητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Επίσης στο party υπήρχε περίπτερο με διάφορες λιχουδιές και Πασχαλινό Bazaar.

Όπως αναφέρει η Εθελοντική Ομάδα «Το πασχαλινό μας πάρτι έλαβε τέλος! Ο τάπητας εγκαινιάστηκε! Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους! Μικροί και μεγάλοι περάσαμε υπέροχα! Το έργο μας θα συνεχιστεί! Νέα πράγματα ετοιμάζονται για τα παιδιά μας, τα παιδιά σας, τα παιδιά του Τυμπακίου και της ευρύτερης περιοχής! Και πάλι ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!»