Η ιστορία μας - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Η ιστορία μας

Το antilalospress.gr που σήμερα βλέπετε και διαβάζετε στις οθόνες των κινητών και του υπολογιστή σας αποτελεί την ηλεκτρονική πρόταση των εκδόσεων «Αντίλαλος».

Με γνώμονα την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των διαδικτυακών αναγνωστών του το antilalospress.gr στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και στην ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στόχος μας είναι τα νέα της Μεσαράς, τα νέα της Κρήτης, τα νέα της Ελλάδας αλλά και τα νέα στον Κόσμο να φτάνουν στις οθόνες σας στο σωστό χρόνο και με την εγκυρότητα των ειδήσεων όπως και στην εφημερίδα Αντίλαλος έχετε συνηθίσει.

Αξιότιμοι αναγνώστες στην εικοσιέξι χρόνων εκδοτική και δημοσιογραφική πορεία του Αντίλαλου δεν διεκδικήσαμε το αλάθητο. Διεκδικούμε όμως διαχρονικά και με τη βασική αρχή της δημοσιογραφίας την αλήθεια, την πρώτη θέση στην ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση, την ανάδειξη για επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, ενός τόπου που όλοι πρέπει να αγαπάμε και να θέλουμε να τον κάνουμε καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Με τις ίδιες αρχές μακριά από συμφέροντα στηριζόμενοι σε εσάς περνάμε σε μια νέα εκδοτική και δημοσιογραφική περίοδο. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε επάξια στο λειτούργημα της ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Της δημοσιογραφίας που έχει ανάγκη η κοινωνία μας για να κάνει βήματα μπροστά προκειμένου να ξεπεράσει τις δυσκολίες που δημιουργεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας η δυσμενής παγκόσμια συγκυρία που ζούμε.