Συνάντηση προέδρου ΠΑΣΟΚ και υποψηφίων ευρωβουλευτών με Δήμαρχο Φαιστού - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Συνάντηση προέδρου ΠΑΣΟΚ και υποψηφίων ευρωβουλευτών με Δήμαρχο Φαιστού

11 Μαΐου 2024 -

Στις Μοίρες βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης όπου μετά από ομιλία που παρέθεσε στην κεντρική πλατεία των μοιρών συναντήθηκε συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ηρακλείου και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές με τον Δήμαρχο Φαιστού.

Στην συνάντηση έγινε αναφορά σε θέματα όπως την έλλειψη νερού και τις λύσεις που ζητά η Περιφέρεια και οι Δήμοι Φαιστού και Γόρτυνας – απόψεις που τέθηκαν από τον περιφερειάρχη, τον δήμαρχο Φαιστού και τον δήμαρχο Γόρτυνας – ώστε να τα προωθήσει ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ και η υπόλοιπη ομάδα.

Έπειτα η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα ενεργειακά θέματα και τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων ώστε να αποσυμφορηθούν από τα υπέρογκα έξοδα οι φορείς.

Το θέμα του κόστους της αγροτικής παραγωγής και της έλλειψης εργατών γης έπεσε στο τραπέζι όπου ορισμένοι παραγωγοί της Μεσαράς που συμμετείχαν στη συζήτηση έλαβαν θέση και εξέθεσαν τα προβλήματα στους μετέχοντες.

Οι προτάσεις ληφθήκαν υπόψη από τον πρόεδρο, τους βουλευτές και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές οι οποίοι δεσμεύτηκαν να τα προωθήσουν όπως μπορούν.