Στις Μοίρες ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Στις Μοίρες ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

11 Μαΐου 2024 -

Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, την επιθετικότητα και το κρεσέντο εθνικισμού της Τουρκίας, την αγροτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και την έλλειψη διεκδικήσεων από πλευράς της από την Ε.Ε., για τον τουρισμό και τις ελλιπής υποδομές της χώρας και τέλος για την ακρίβεια και τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται.

Στις Μοίρες βρέθηκε ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, όπου έκανε μια ομιλία σχετικά με τις θέσεις του κόμματος για την Ευρωπαϊκή Πολιτική εν όψει των Ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν σε λιγότερο ένα μήνα από τώρα.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευσαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιαννης Κουρακης, Ολγα Μαρκογιαννάκη, Δαφέρμου Μαρία, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μανιάτης Γιαννης, Σαμαρά-Οικονόμου Μυρτώ, οι οποίοι χαιρέτησαν το πλήθος, συνομίλησαν μαζί τους κι άκουσαν τους προβληματισμούς τους.

Ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, την επιθετικότητα και το κρεσέντο εθνικισμού της Τουρκίας, την αγροτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και την έλλειψη διεκδικήσεων από πλευράς της από την Ε.Ε. και τέλος για τον τουρισμό και τις ελλιπής υποδομές της χώρας.

Τα «σύνθετα, πατριωτικά και προοδευτικά» αυτά θέματα τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τους μεσαριτες να ενισχύσουν την δύναμη του κόμματος στις επερχόμενες εκλογες ούτως ώστε να σπάσει η «παντοκρατορία του Μητσοτακη» όπως ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

https://pasok.gr/gggg/uploads/2024/04/europe_2024.pdf