Πόμπια όπως… Μύκονος! - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Πόμπια όπως… Μύκονος!

2 Μαΐου 2024 -

Μια «γροθιά» έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Πομπιανοί που έχουν πάρει σκούπα και φαράσι, βούρτσες και πινέλα και έχουν κάνει το όμορφο χωριό τους ακόμα ομορφότερο!

Η Τοπική Κοινότητα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος αλλά και όλοι οι φορείς της Πόμπιας έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και δεν έχουν σταματημό!

Από τις δράσεις καθαριότητας και το ασβέστωμα όπου δρόμοι και στενάκια της Πόμπιας έχουν λάμψει από καθαριότητα, προχώρησαν πριν λίγες ημέρες σε μια δράση πραγματική έκπληξη, που όπως λένε και οι ίδιοι έκαναν την Πόμπια να μοιάζει με την …Μύκονο!

Ξεκινώντας από τα χαράματα, όλοι μαζί, ζωγράφισαν τον κεντρικό δρόμο από την Πλατεία του Αγίου Γεωργίου μέχρι την επόμενη Πλατεία στην έξοδο προς Πηγαϊδάκια, μετατρέποντας τον σε ένα μικρό θαύμα!!!!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Πόμπιας κ. Ανδρέα Πωλιουδάκη «όλοι μαζί οι φορείς, καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε και τους επαγγελματίες που στήριξαν οικονομικά την όλη αυτή προσπάθεια. Συνεχίζουμε να διατηρούμε το χωριό μας όμορφο, καθαρό και φιλόξενο. Όταν αγαπάμε τον τόπο μας και  υπάρχει η σύμπνοια και η αλληλοβοήθεια μπορούν να γίνουν πολλά!».

Σοφία Πλουτινάκη