Στο νοσοκομείο μαθητές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Στο νοσοκομείο μαθητές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ

27 Οκτωβρίου 2024 -

Στιγμές αγωνίες για τους γονείς μαθητών που μεταφέρθηκαν σε κατάσταση μέθης, ενώ διασκέδαζαν σε γνωστό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα, μαθητές ηλικίας 15 έως 17 ετών από σχολεία της Αγίας Παρασκευής και της Ανατολικής Αττικής συμμετείχαν σε σχολική εκδήλωση.

Όπως κατήγγειλαν οι γονείς, τα γεγονότα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:15, όταν οι μαθητές μπήκαν στο κλαμπ και παρήγγειλαν αλκοολούχα ποτά.

Μέσα σε 45 λεπτά οκτώ μαθητές ένιωσαν αδιαθεσία με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ όπου και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, το συγκεκριμένο κλαμπ φαίνεται πως σέρβιρε νοθευμένα ποτά στους ανήλικους μαθητές. Τόνισε ακόμη πως πέντε  μαθητές νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας, εκ των οποίων 4 είναι σε κλινικές, ενώ ένας μαθητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, εκτός κινδύνου.

Για το περιστατικό επενέβη η Άμεση Δράση, και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του κλαμπ, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Πηγή in.gr