Συνάντηση του Χάρη Μαμουλάκη με τους εργαζόμενους των Δ.Ο.Υ. ανατολικής Κρήτης - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Συνάντηση του Χάρη Μαμουλάκη με τους εργαζόμενους των Δ.Ο.Υ. ανατολικής Κρήτης

19 Οκτωβρίου 2024 -

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των εφοριακών υπαλλήλων, που αντανακλούν και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης Μανόλη Φωτάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι των εφορειών, όπως είναι θέματα της καθημερινότητας που προκαλούνται από την έλλειψη προσωπικού, τις μισθολογικές αδικίες που υφίστανται καθώς πλέον είναι οι μόνοι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης 2%, καθώς και για λειτουργικά ζητήματα των Υπηρεσιών. Προβλήματα δηλαδή που αντανακλούν έντονα και στους πολίτες, δυσχεραίνοντας τις συναλλαγές τους με τις Δ.Ο.Υ..

Παράλληλα, ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε την στήριξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα δίκαια αιτήματα που έχουν καταθέσει, καθώς και την πρόθεσή του να παραμείνει στο πλευρό τους, ενισχύοντας και μεταφέροντας τη φωνή τους και εντός του Κοινοβουλίου, πιέζοντας την Κυβέρνηση έτσι ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις.