Νέος κύκλος εκπαίδευσης για το ΠΤ Μοιρών του ΕΕΣ – Οι Εθελοντές Σαμαρείτες επανεκπαιδεύονται - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Νέος κύκλος εκπαίδευσης για το ΠΤ Μοιρών του ΕΕΣ – Οι Εθελοντές Σαμαρείτες επανεκπαιδεύονται

4 Οκτωβρίου 2024 -

Ξεκίνησε, μετά από έγκριση του Τομέα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο νέος κύκλος επανεκπαίδευσης των Εθελοντών του Π.Τ. Μοιρών.

Συνεπείς και ενστερνιζόμενοι ότι “η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης” οι Μεσαρίτες Εθελοντές, με την καθοδήγηση των πιστοποιημένων εκπαιδευτών τους, ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου την απαραίτητη ετήσια επανεκπαίδευση τους, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κύκλος των μαθημάτων εστιάζεται στην επανάληψη όλων των πρωτοκόλλων πρωτογενούς εκτίμησης και διάσωσης, αντιμετώπισης εγκαυμάτων και τραυμάτων, τροχαίου ατυχήματος, τεχνικές και μέσα μεταφοράς τραυματία, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης κλπ ή αλλιώς στον τρόπο αντιμετώπισης κάθε περίπτωσης που μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε και στις ενέργειες που γίνονται μέχρι την έλευση της εξειδικευμένης βοήθειας.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός…

Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα προσπαθούμε, θα συμβάλλουμε, θα εκπαιδευόμαστε για να προστατεύουμε την υγεία των συνανθρώπων μας και την ανθρώπινη προσωπικότητα, ώστε να μπορούμε υπεύθυνα να υποσχόμαστε…πίστη στο ανθρώπινο ιδεώδες ! ! !