Φέντερερ: «Δεν σεβάστηκα όσο θα έπρεπε τον Τζόκοβιτς» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Φέντερερ: «Δεν σεβάστηκα όσο θα έπρεπε τον Τζόκοβιτς»

17 Ιουνίου 2024 -

Ξεχωριστή αναφορά στον Νόβακ Τζόκοβιτς κάνει στον ντοκιμαντέρ του ο Ρότζερ Φέντερερ, αποκαλύπτοντας πως στα πρώτα τους παιχνίδια δεν έδειξε τον σεβασμό που έπρεπε στον Σέρβο τενίστα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ στο ντοκιμαντέρ του, το οποίο θα κυκλοφορήσει, μιλάει για όλους και για όλα. Εκεί ο Ελβετός πρώην τενίστας αναφέρεται στον Νόβακ Τζόκοβιτς στον οποίο, όπως αναφέρει, δεν του έδειξε τον σεβασμό που άξιζε στις πρώτες τους συναντήσεις.

Οι δηλώσεις του Φέντερερ

«Παίξαμε αντίπαλοι πρώτη φορά στο Μόντε Κάρλο το 2006. Όταν βγήκα από court είπα στον εαυτό μου “δεν νομίζω ότι έδωσα τον απαραίτητο σεβασμό στον Νόβακ”».

Για την αντιμετώπιση των fans του απέναντι στον Τζόκοβιτς:

«Δεν τον συμπαθήσαν στην αρχή γιατί θεωρούσαν πως κάνει κάποια πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτό έδωσε παραπάνω κίνητρο στον Νόβακ, ο οποίος έδειξε έντονη επιθυμία να με κερδίσει με οποιοδήποτε κόστος».

Επίσης τόνισε:

«Έχει παρεξηγηθεί λίγο ο Νόβακ. Τον παρακολουθώ και εκτός από τα μέσα ενημέρωσης και βλέπω τι άνθρωπος είναι. Αν του αφαιρέσετε το παιχνίδι, ποιος είναι; Ποιες είναι οι αξίες του; Ξέρω ότι νοιάζεται πολύ για την οικογένειά του».

Πηγή gazzetta.gr