Σε Έβρο και Ροδόπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Σε Έβρο και Ροδόπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

14 Μαΐου 2024 -

Σε ρυθμούς περιοδειών επιστρέφει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αναμένεται να επισκεφτεί σήμερα τον Έβρο και τη Ροδόπη. Ημέρα εορτής για τους ακρίτες η σημερινή καθώς Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή τιμούν τα 104 χρόνια από την ελευθερία τους με σειρά εκδηλώσεων.

Είναι μια ιστορική μέρα για τη Θράκη, καθώς τη 14η Μαΐου γιορτάζεται η απελευθέρωσή της και η ενσωμάτωσή της στην Ελλάδα. Μια ημέρα που μένει χαραγμένη στις ιστορικές μνήμες αυτού του τόπου. Είναι μία ημέρα η οποία έχει ταυτιστεί με την ελευθερία

Το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, όπου στις 18:00 θα συναντηθεί με πολίτες στη Μάκρη, κάνοντας ειδική αναφορά στα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησής του με τον Ταγίπ Ερντογάν με έμφαση για στο μεταναστευτικό.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ και το 1ο σώμα των εκπαιδευόμενων της Δικαστικής Αστυνομίας στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής (437 εκπαιδευόμενοι) και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια Θράκης».

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

Πηγή ertnews.gr