Στο νέο Δ. Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης ο Μανωλης Ορφανουδάκης - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Στο νέο Δ. Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης ο Μανωλης Ορφανουδάκης

24 Μαρτίου 2024 -

Μια θέση στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης εξασφάλισε για το Δήμο Φαιστού με την εκλογή του ο Μανωλης Ορφανουδάκης.

Σε ανάρτησή του ο κ. Μανώλης Ορφανουδάκης αναφέρει ότι ανάμεσα στους μεγάλους Δήμους της χώρας είμαστε και εμείς εκεί και τα καταφέραμε. Επίσης ευχαριστεί όλους του συναδέλφους για την τιμή που μου έκαναν εκλέγοντας με στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΔΕΥΑ καθώς και τον δήμαρχο Φαιστού για την στήριξη και την εμπιστοσύνη.

Πρωτιά καταγράφηκε για τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη σε ψήφους στις εκλογές για το νέο 13μελές Δ.Σ. της “Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης”.

Εκλέγονται επίσης οι: κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης (Δήμαρχος Ηράκλειας), η Βαρβάρα Μητλιάγκα (Δήμαρχος Σερρών), ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης καθώς και οι: Στέργιος Διαμάντης (προέδρος ΔΕΥΑ Βόλου), Αθανάσιος Μαμάκος (δήμαρχος Λαρισαίων), Σπυρίδων Σταματάκης (πρόεδρος ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα), Ελευθέριος Αβραμόπουλος (δήμαρχος Μετεώρων), Νικόλαος Χατζηαντωνίου (μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑ Πυλαίας- Χορτιάτη), Σωτήριος Βαγιανός (δήμαρχος Ρόδου), Βασίλης Δημητριάδης (πρόεδρος ΔΕΥΑ Λαγκαδά) και Μανώλης Ορφανουδάκης (πρόεδρος ΔΕΥΑ Φαιστού).

Όλοι εκλέχθηκαν από το “Κοινό ψηφοδέλτιο”, αντίθετα από το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” δεν εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. καθώς οι δύο υποψήφιοι της δεν έπιασαν το “μέτρο” των 6 ψήφων.

Θεωρείται σύμφωνα με τα Χανιώτικα νέα βέβαιο ότι ο κ. Μαρινάκης θα είναι πρόεδρος στο νέο σχήμα, ενώ για τη θέση του αντιπροέδρου προαλείφεται ο δήμαρχος Χανίων κ. Σημανδηράκης.