Ζάκυνθος: Από παθολογικά αίτια ο θάνατος της ηλικιωμένης στο Κρυονέρι, λέει ο ιατροδικαστής
Τέλος στα διάφορα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί γυναικοκτονίας και εγκληματικής ενέργειας, αναφορικά με τον θάνατο 77χρονης στη Ζάκυνθο βάζει η ιατροδικαστική έκθεση.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε από παθολογικά αίτια.
Ειδοποίησε ο σύζυγος
Η 77χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κρυονέρι.
Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης ο 79 ετών σύζυγος της 77χρονης διαπίστωσε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή στο κρεβάτι της και κάλεσε ασθενοφόρο.
Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν σημάδια στο λαιμό και στο πρόσωπο της γυναίκες και ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Οι υποψίες για γυναικοκτονία
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας που είχε ο 79χρονος σε βάρος της γυναίκας του κίνησαν υποψίας περί εγκληματικής ενέργειας και ίσως πιθανής γυναικοκτονίας.
Για τον λόγο σορός μεταφέρθηκε στην Πάτρα, όπου και έγινε ιατροδικαστική εξέταση, το αποτέλεσμα της οποίας αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Πηγή in.gr