Υπερπαραγωγή των Άγγλων στο “Kαραϊσκάκης” - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Υπερπαραγωγή των Άγγλων στο “Kαραϊσκάκης”

8 Μαΐου 2024 -

Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες τρεις μέρες έξω από το φαληρικό γήπεδο καθώς τα βρετανικά κανάλια, ακόμα και εκείνα που δεν έχουν τα δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης, αναζητούν σημεία ώστε να τοποθετήσουν κάμερες εκτός γηπέδου για να καλύψουν αντιδράσεις οπαδών και να μεταφέρουν το κλίμα πριν αλλά και μετά το τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Sky Sports θα φτιάξει αυτοσχέδιο στούντιο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” όπου με τη βοήθεια κάμερας θα καταγράφει όλα όσα θα διαδραματιστούν εκτός γηπέδου όχι μόνο πριν αλλά και μετά το σφύριγμα της λήξης.

Με παραγωγές υψηλού κόστους, θα μεταφέρουν στους Άγγλους τηλεθεατές τον παλμό του αγώνα με ειδικά αφιερώματα και συνεντεύξεις που αφορούν τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την Άστον Βίλα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι Άγγλοι δημοσιογράφοι πήγαν μέχρι την “OPAP Arena” όπου φωτογράφισαν το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός του Conference League. Μάλιστα, σε περίπτωση που η Άστον Βίλα προκριθεί στον τελικό, ορισμένοι θα επισκεφτούν ξανά το γήπεδο και δεν θα επιστρέψουν την Παρασκευή στην Αγγλία, ώστε να ετοιμάσουν ειδικά αφιερώματα ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης (9/5) έχουν διαπιστευτεί 40 βρετανοί δημοσιογράφοι, όπου οι πέντε εξ’ αυτών θα περιγράψουν το ματς ραδιοφωνικά και οι υπόλοιποι που δεν θα ασχοληθούν με την τηλεοπτική κάλυψη, έχουν επιφορτιστεί με τη δημοσίευση άρθρων μέσω ιστοσελίδων και εφημερίδων.

Πηγή ertnews.gr