Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική γιορτή του 3ου Final Four Kυπέλλου ΕΠΣΗ στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με τους δύο ημιτελικούς στα γήπεδα Καστελλίου και Θραψανού - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική γιορτή του 3ου Final Four Kυπέλλου ΕΠΣΗ στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με τους δύο ημιτελικούς στα γήπεδα Καστελλίου και Θραψανού

11 Μαΐου 2024 - /

Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική γιορτή του 3ου Final Four Kυπέλλου ΕΠΣΗ στοΔήμο Μινώα Πεδιάδας με τους δύο ημιτελικούς που έγιναν στα γήπεδα Καστελλίου και Θραψανού, να αναδεικνύουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Ο Αλμυρός που επικράτησε στο Καστέλλι με 0-5 του ΠΑΝΟΜ και ο ΠΟΑ που νίκησε με 3-5 στα πέναλτι (κ.α. 0-0) τον Ηρόδοτο στο Θραψανό, είναι οι δύο αντίπαλοι που θα μονομαχήσουν στον μεγάλο τελικό την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου για την ανάδειξη του Κυπελλούχου ΕΠΣΗ 2024.

Τους δύο ημιτελικούς παρακολούθησε σήμερα αρκετός κόσμος στα γήπεδα Καστελλίου και Θραψανούαπολαμβάνοντας το θέαμα που προσέφεραν οι τέσσερις φιναλίστ.

Ανάμεσά τους και ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής EURO 2044 Θοδωρής Ζαγοράκης, που μαζί με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκηπαρακολούθησαν τους ημιτελικούς και χειροκρότησαν νικητές και ηττημένους.

Το Σάββατο στις 19:00 στο κέντρο “Πάνθεον” στο Αρκαλοχώρι θα παρατεθεί με οικοδεσπότη το Δήμο Μινώα Πεδιάδας το επίσημο δείπνο του 3ου FinalFour με προσκεκλημένες τις αποστολές των τεσσάρων ομάδων, τους εμπλεκόμενους στην διοργάνωση, τους διαιτητές και τους επίσημους τοπικούς και αθλητικούς φορείς.