Β. Κεχαγιά στο ΕΡΤNews: Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τον πήχη που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Β. Κεχαγιά στο ΕΡΤNews: Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τον πήχη που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

23 Μαΐου 2024 -

Για τα «πυρά» που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης, για την Αριστερά, τις ευρωεκλογές αλλά και για το πώς θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αν επιτύχει τον στόχο του στις ευρωεκλογές μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βούλα Κεχαγιά στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews και τον Γιώργο Κουβαρά.

«Δεν κινούμαστε σε ρυθμούς life style» τόνισε η κα Κεχαγιά ενώ επισήμανε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε καμία περίπτωση life style.

Για το ότι o ΣΥΡΙΖΑ δέχεται πυρά με την κατηγορία ότι δημιουργεί τοξικό κλίμα, η κα Κεχαγιά ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια και εν προκειμένω τους τελευταίους μήνες από τότε που ανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης την ηγεσία του κόμματος, η κριτική που δεχόμαστε είναι σε επίπεδο επίθεσης. Που βρίσκεται η τοξικότητα όταν αμυνόμαστε στις επιθέσεις που δεχόμαστε; Πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο κ. Μαρινάκης, η κυβέρνηση κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πάει να στήσει προβοκάτσιες στις παρελάσεις εναντίον του κράτους και της κυβέρνησης. Αυτό αν δεν είναι τοξικότητα, τι μπορεί να είναι;».

Η κα Κεχαγιά υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι ένα πολύ το σύγχρονο κόμμα, απευθύνεται σε καθένα που νιώθει ότι εφάπτεται με τις αξίες και τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με όσα πρεσβεύει η ηγεσία του και τα στελέχη του. (…) Είναι ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία που θέλει να την βοηθήσει για μία καλύτερη ζωή».

Στη συνέχεια διευκρίνισε: «Δεν απευθυνόμαστε στον χώρο της ΝΔ και την ακροδεξιά».

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές η κα Κεχαγιά σημείωσε: «Στόχος μας είναι να μειωθεί το 41% της Νέας Δημοκρατίας».

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή ertnews.gr