Τσιτσιπάς: «Στόχος μου φέτος ν’ ανεβαίνω πιο συχνά στο φιλέ» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τσιτσιπάς: «Στόχος μου φέτος ν’ ανεβαίνω πιο συχνά στο φιλέ»

9 Απριλίου 2024 -

Το δικό του σχόλιο για το σύντομο ματς κόντρα στον Λάσλο Τζέρε έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Σέρβο, αποκαλύπτοντας τι θα ήθελε να προσθέσει στον τρόπο παιχνιδιού του.

Ταχεία ανάρρωση στον Λάσλο Τζέρε ευχήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το ματς των δύο και της εγκατάλειψης του δεύτερου στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Ο Έλληνας αθλητής στις on court δηλώσεις του μίλησε για το ματς, τονίζοντας κάποια θετικά χαρακτηριστικά που έδειξε κόντρα στον Λάσλο Τζέρε. Επίσης επεσήμανε κάποια πράγματα που θα ήθελε να βελτιώσει στον τρόπο παιχνιδιού του, λέγοντας πως το ανέβασμα στο φιλέ είναι από τα στοιχεία που θέλει να κάνει πιο έντονα μέσα στο court.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, δεν είναι και τόσο σύνηθες όταν παίζω. Προφανώς του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση γιατί οι τραυματισμοί δεν είναι ευχάριστοι.

Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου, ξεκίνησα καλά το ματς, ήμουν συνεπής στο πρώτο σετ και έδινα καλό ρυθμό στην μπάλα. Είμαι χαρούμενος με το πως ξεκίνησα το τουρνουά, τα πράγματα δείχνουν καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για τη χωμάτινη περίοδο:

«Στο χώμα μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα, αξιοποιώντας την τροχιά της μπάλας, αναμιγνύοντας τα πράγματα για να ανοίξεις το γήπεδο. Αυτό που σίγουρα κάνω διαφορετικά αυτή τη χρονιά σε σχέση με παλιότερα είναι ότι ανεβαίνω στο φιλέ λίγο συχνότερα και δεν μένω κολλημένος στην baseline. Είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω περισσότερο και στα μελλοντικά παιχνίδια μου».

Πηγή gazzetta.gr