Τσιτσιπάς: Κάνει πρεμιέρα με τον Οπέλκα από τη μεριά του Αλκαράθ στη Βαρκελώνη - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τσιτσιπάς: Κάνει πρεμιέρα με τον Οπέλκα από τη μεριά του Αλκαράθ στη Βαρκελώνη

12 Απριλίου 2025 -

Τους αντιπάλους τους και το πιθανό μονοπάτι του στο τουρνουά της Βαρκελώνης έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά τις υποχρεώσεις στο Μόντε Κάρλο, όπου δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Βαρκελώνη όπου το Σάββατο (12/4) έμαθε τους αντιπάλους τους και το πιθανό μονοπάτι του στο καταλανικό τουρνουά έως τον τελικό.

Ο Έλληνας τενίστας, όντας στη μεριά του Κάρλος Αλκαράθ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρέιλι Οπέλκα στον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο θα τον περιμένει ο νικητής της αναμέτρησης Αρνάλντι – Κόρντα, ενώ ο επικρατέστερος αντίπαλος για τα προημιτελικά της διοργάνωσης μοιάζει ο Άρτουρ Φις.

Στα ημιτελικά του τουρνουά, ο 26χρονος είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί απέναντι σε έναν εκ των Κάρλος Αλκαράθ ή Άλεξ ντε Μινόρ. Το απέναντι ταμπλό περιέχει ονόματα όπως οι Λορέντζο Μουζέτι, Αντρέι Ρούμπλεφ, Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ, τους οποίους μπορεί να βρει μόνο στον τελικό.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως στο Μόντε Κάρλο έτσι και στη Βαρκελώνη, έχει να υπερασπιστεί βαθμούς μιας και πέρυσι είχε φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Το πιθανό μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά

  • 1ος γύρος: Ρέιλι Οπέλκα
  • 2ος γύρος: Ματέο Αρνάλντι / Σεμπάστιαν Κόρντα
  • Προημιτελικά: Άρτουρ Φις
  • Ημιτελικά: Κάρλος Αλκαράθ / Άλεξ Ντε Μινόρ
  • Τελικός: Λορέντζο Μουζέτι / Αντρέι Ρούμπλεφ / Χόλγκερ Ρούνε / Κάσπερ Ρουντ

Οι πιθανοί προημιτελικοί βάσει ranking

  • Αλκαράθ – Ντε Μινόρ
  • Τσιτσιπάς – Φις
  • Μουζέτι – Ρούμπλεφ
  • Ρούτνε – Ρουντ

Πηγή gazzetta.gr