Τσιτσιπάς: Είδε από κοντά τον «κολλητό» του Εμμανουήλ Καραλή στο Μονακό - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τσιτσιπάς: Είδε από κοντά τον «κολλητό» του Εμμανουήλ Καραλή στο Μονακό

11 Ιουλίου 2025 -

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν στο «Λουί Ντε» για να δει από κοντά τις προσπάθειες του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League του Μονακό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει για βάση του το Μονακό και από τη στιγμή που ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν άφησε τη «χρυσή» ευκαιρία να δει από κοντά έναν από τους κορυφαίους άλτες στον κόσμο, τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε στο «Λουί Ντε» για το Diamond League του Μονακό για να παρακολουθήσει τους αγώνες, αλλά και να θαυμάσει από κοντά τον Εμμανουήλ Καραλή, που πήρε τη 2η θέση στο επί κοντώ με 5,92μ.

Τα δύο Ελληνόπουλα, που διαφημίζουν την Ελλάδα μέσα από τον αθλητισμό, συνδέει φιλία ετών κι όποτε έχουν την ευκαιρία τα λένε από κοντά και στην Αθήνα.

Πηγή gazzetta.gr