Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 42χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της έκρηξης βόμβας έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές του μήνα και ως αποτέλεσμα είχε να χάσει τη ζωή της μία 38χρονη.
Αρνήθηκε την σχέση του με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη
Ο 42χρονος κατέστη κατηγορούμενος επειδή βρέθηκε αποτύπωμά του στη σακούλα, με την οποία η 38χρονη μετέφερε τον εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο και τοποθέτησε στην τράπεζα.
Στην απολογία του ενώπιον του 1ου τακτική ανακριτή Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την έκρηξη, ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ότι φιλοξενούσε τη γυναίκα στο σπίτι του.
«Η σακούλα προέρχεται από προηγούμενη αγορά οικιακού σκεύους», υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες. «Φεύγοντας από το σπίτι μου, η 38χρονη πήρε μαζί της τη σακούλα», φέρεται να είπε.
Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, που τον έκριναν προφυλακιστέο.
Πηγή in.gr