Χόλγκερ Ρούνε και Τζακ Ντρέιπερ θα είναι οι διεκδικητές του τίτλου στο Indian Wells, παίρνοντας το εισιτήριο μετά τις επικρατήσεις τους στην ημιτελική φάση κόντρα σε Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Κάρλος Αλκαράθ αντίστοιχα.
Ένα και όχι τόσο αναμενόμενο ζευγάρι θα διεκδικήσει τον τίτλο στο ταμπλό ανδρών του Indian Wells, με τους Χόλγκερ Ρούνε και Τζακ Ντρέιπερ να παίρνουν μεγάλες νίκες στα ημιτελικά κόντρα σε Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Κάρλος Αλκαράθ αντίστοιχα και να προκρίνονται στο τελευταίο ματς του τουρνουά.
Ο αγώνας που προηγήθηκε χρονικά ήταν αυτός του Χόλγκερ Ρούνε, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικό τουρνουά όντας αυτός που σταμάτησε και το σερί του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο Δανός πήρε νίκη χωρίς να χάσει σετ με 7-5, 6-4 σε ένα ματς μίας ώρας και 40 λεπτών.
Αυτός θα είναι ο 4ος Masters τελικός της καριέρας του, με τον ίδιος να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι βρήκε break πρώτος στα δύο σετ. Πίεσε τον αντιπαλό του, πίσω από το σερβίς του και πήρε για πρώτη φορά το εισιτήριο του τελευταίου παιχνιδιού στο τουρνουά της Καλιφόρνια.
Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Τζακ Ντρέιπερ… εκθρόνισε τον Κάρλος Αλκαράθ επικρατώντας στα τρία σετ με 6-1, 0-6, 6-4 και φτάνοντας στην παρθενική του συμμετοχή σε τελικό Masters μετά από αγώνα μίας ώρας και 45 λεπτών.
Όπως κάνουν ξεκάθαρο τα επιμέρους σκορ του ματς, οι δύο τενίστες μοιράστηκαν από ένα σετ στα οποία και κυριάρχησαν, δίνοντας… μάχη στο τελευταίο. Εκεί, ο Βρετανός τενίστας κατάφερε να βρει break πολύ γρήγορα (2-1), το οποίο του έδωσε μομέντουμ για να κάνει ακόμη ένα στο 7ο game (5-2).
Βέβαια, ο νεαρός τενίστας ο οποίος μπήκε για πρώτη φορά στο Top10 δεν μπόρεσε να κλείσει το ματς, με τον Αλκαράθ να παρατείνει τους πανηγυρισμούς του αντιπάλου ο οποίος στο 10ο game δεν λάθεψε και έκλεισε το σετ για να πάρει τη νίκη.
Πηγή gazzetta.gr