Τένις: Προκρίθηκαν στη 16άδα του Indian Wells Ριμπάκινα και Πεγκούλα - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τένις: Προκρίθηκαν στη 16άδα του Indian Wells Ριμπάκινα και Πεγκούλα

10 Μαρτίου 2025 -

To εισιτήριο για τη φάση των “16” του Indian Wells σφράγισαν οι Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσικα Πεγκούλα, επικρατώντας των Κάτι Μπούλτερ και Ζινιού Ουάνγκ αντίστοιχα.

Straights sets νίκες είχε το πρόγραμμα για τις Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσικα Πεγκούλα, στη φάση των “32” του Indian Wells, οι οποίες πήραν τη νίκη κόντρα σε Κάτι Μπούλτερ και Ζινιού Γουάνγκ αντίστοιχα στο γύρο των “32”.

Πρώτη χρονικά αγωνίστηκε η τενίστρια από το Καζακστάν, η οποία επικράτησε με 6-0, 7-5 της Κάτι Μπούλτερ σε ένα ματς με δύο πρόσωπα. Όπως επιβεβαιώνει το 6-0, στο πρώτο σετ η Έλενα Ριμπάκινα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Αμερικανίδα αντίπαλό της. Στο δεύτερο η Νο.38 του κόσμου εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστική, ωστόσο αν και έκανε break στο σερβίς της Νο.7 του κόσμου, δέχθηκε δύο και συνάμα έχασε το σετ με 7-5 και συνάμα το ματς.

Στη φάση των “16” η Έλενα Ριμπάκινα θα αντιμετωπίσει την Μίρα Αντρέεβα, η οποία λίγο αργότερα νίκησε την Κάρλα Τάουσον με 6-3, 6-0.

Παρόμοια εμφάνιση με την Ριμπάκινα έκανε και η Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία κυριάρχησε της Ζινιού Γουάνγκ με 6-2, 6-1 για να λάβει θέση κι αυτή στις κορυφαίες 16 τενίστριες του φετινού Indian Wells.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Κινέζα τενίστρια να κάνει break στο σερβίς της Πεγκούλα, αλλά πάρα πολύ γρήγορα να χάνει το προβάδισμα της και να δέχεται τρία… σπασίματα που έδωσαν στην Αμερικανίδα «κεφάλι» στο σκορ 6-2. Αντίστοιχη ήταν η έκβαση και στο δεύτερο σετ, με τη διαφορά ότι η Νο.42 του κόσμου δεν μπόρεσε να κάνει κάποιο break χάνοντας με 6-1 το σετ.

Μετά τη νίκη αυτή η Τζέσικα Πεγκούλα θα βρεθεί αντιμέτωπη στον επόμενο γύρο με την Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία τις πρώτες ώρες της Δευτέρας (10/3) πήρε τη νίκη επί της Ντανιέλ Κόλινς με 6-2, 6-4.

Πηγή gazzetta.gr