Τάντιτς: «Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Τάντιτς: «Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»

17 Απριλίου 2024 -

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Τάντιτς:

Στην αρχική του τοποθέτηση: «Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλή ποιότητα. Στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε πολλά δώρα. Ελπίζω αύριο να αποφύγουμε τα λάθη και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από όλες τις απόψεις. Πρέπει να το κάνουμε αυτό μπροστά στους φιλάθλους μας, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση», σημείωσε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός.

Για τα σημεία που θεωρεί πως η Φενέρ υπερέχει του Ολυμπιακού, είπε: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, αθλητικά, τακτικά, ποιοτικά, από όλες απόψεις. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να οδηγήσουμε τη Φενέρ στα ημιτελικά, αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους τους οπαδούς μας».

Ερωτηθείς αν θα υπάρχει πίεση προς την ομάδα από το κοινό της, απάντησε: «Έχουμε απίστευτους οπαδούς, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνουν και την έξτρα ώθηση. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχουν χαρές και λύπες, είναι λογικό να έχεις τέτοιες ευθύνες. Αλλά γι’ αυτό παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, γιατί μπορείς να ανταπεξέλθεις υπό πίεση. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να είναι δίπλα μας και είμαι βέβαιος πως θα είναι φανταστικοί και θα έχουμε επιτυχία όλοι μαζί».

Όσο για την άποψή του για τον Ολυμπιακό; «Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε αρχίσει καλά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά κάναμε κάποια λάθη και άλλαξε τελείως το παιχνίδι. Αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί όταν παίζεις με καλές ομάδες, κάθε λάθος τιμωρείται. Ελπίζω με το κυριαρχικό παιχνίδι και την ποιότητά μας να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό, που επίσης είναι καλή ομάδα και έχει ποιότητα».

Μάλιστα αναφέρθηκε στον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς λέγοντας πως «… είναι ένας θρύλος για το σερβικό ποδόσφαιρο καταπληκτικό παιδί. Εύχομαι να κάνει καλή δουλειά για τον Ολυμπιακό».

Για το αν θα τηρήσει την υπόσχεσή του να βγάλει πρώτο σκόρερ τον Έντιν Τζέκο είπε: «Περιμένω να του δώσω κι άλλες ασίστ. όταν παίζεις στη θέση μου, θέλεις οι σέντερ φορ να είναι οι πρώτοι σκόρερ. Αυτό είναι επιτυχία για όλη την ομάδα, θέλεις πάντα να… ταΐζεις τον επιθετικό, να τον κάνεις χαρούμενο. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίζει η ομάδα».

Τέλος, για το γεγονός ότι την Πέμπτη συμπληρώνει 50 ματς με τη Φενέρ είπε: «Είναι μεγάλη τιμή, αλλά θέλω να τη συνδυάσω με μια νίκη και μια πρόκριση. Θέλω να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και ελπίζω να τα καταφέρουμε».//ΓΡ.

Πηγή ertnews.gr