ΣΥΡΙΖΑ: Το απόγευμα ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος – Θα παραστεί ο Αλ. Τσίπρας - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

ΣΥΡΙΖΑ: Το απόγευμα ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος – Θα παραστεί ο Αλ. Τσίπρας

19 Απριλίου 2024 -

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλήρωση  της λίστας των 42 υποψηφίων.

Η ταυτότητα των πέντε δεν έχει διαρρεύσει, καθώς επιδίωξη είναι να διατηρηθεί το στοιχείο της έκπληξης, ωστόσο όλα δείχνουν ότι για να διατηρηθεί η ποσόστωση φύλου 50-50%, που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται για 4 γυναίκες και έναν άνδρα.

Στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κοσμάς, απόψε, αναμένεται ότι θα δώσει το στίγμα της πολιτικής πρότασης του κόμματος του, με προγραμματική στόχευση, θα έχει δε αυτή, θετικό πρόσημο και περιεχόμενο.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προκειμένου να «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών», σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό.

Χθες το απόγευμα συνεδρίασε το εκτελεστικό γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο του κόμματος να απαντά λίγες ώρες αργότερα με ανάρτηση του σε δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι υπήρξε κριτική κατά τη συνεδρίαση ότι θέσεις που εξέφρασε ο κύριος Κασσελάκης είναι εκτός των θέσεων που έχει παραδοσιακά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για εξαιρετικό κλίμα στη συνεδρίαση και ανέφερε ότι το Μαξίμου έδωσε εντολή σε site που χορηγεί να γράψουν πανομοιότυπα άρθρα περί “έντονης κριτικής στον Κασσελάκη και εσωστρέφειας”. Ευθεία μέθοδος όπως η μονταζιέρα για τα Τέμπη έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Σχετική είδηση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παρών ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος

Πηγή ertnews.gr