Στο Μαλεβίζι το Σχολείο Τουρισμού OnTour στις 28 Μαΐου - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Στο Μαλεβίζι το Σχολείο Τουρισμού OnTour στις 28 Μαΐου

30 Απριλίου 2024 -

Ένας επιτυχημένος θεσμός τουριστικής εκπαίδευσης, το Σχολείο Τουρισμού OnTour, έρχεται στο Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου. Μία δράση που φιλοδοξεί να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις, δεξιότητες, κίνητρα και έμπνευση στους επαγγελματίες των προορισμών στους οποίους διοργανώνεται.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της εκάστοτε περιοχής. Σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σπουδαστές του κλάδου, που αναζητούν νέες γνώσεις, που επιθυμούν να γίνουν καλύτεροι, που επενδύουν στην επιχείρηση τους μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους, που βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να πάει ένας τόπος μπροστά είναι να διατηρήσει ή να δημιουργήσει, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά. Σε όλους όσους πιστεύουν ότι η επιτυχία βρίσκεται στη διαρκή ενημέρωση, στις συνεργασίες και στη συνεχή προσπάθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεάν την εγγραφή τους στις ομιλίες αλλά και στα εργαστήρια στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://insete.gr/school_tourism/1st_school_tourism_ontour_crete_malevizi/

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση που επιμελείται το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές.

Η διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour βασίζεται στις συνέργειες των τοπικών κοινωνιών και αναδεικνύει την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ όλων των παρόχων της τουριστικής εμπειρίας του επισκέπτη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα αναφορικά με την πολυσύνθετη διάσταση του τουριστικού προϊόντος και την κρισιμότητα της λειτουργίας ενός τουριστικού προορισμού.

Το συντονισμό της δράσης στο Δήμο Μαλεβιζίου έχει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου.

Η   συνδρομή   των τοπικών επιχειρήσεων   στην   υλοποίηση   της δράσης, έχει   ιδιαίτερη σημασία δεδομένου του εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα   της διοργάνωσης. Οι επιχειρήσεις και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν και να συμβάλουν στην διοργάνωση μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2813-400653 και 6974043005.