Στην Τουρκία στις αρχές Φεβρουαρίου το Σούπερ Καπ Ισπανίας - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Στην Τουρκία στις αρχές Φεβρουαρίου το Σούπερ Καπ Ισπανίας

14 Αυγούστου 2026 -

Το προσεχές Σούπερ Καπ Ισπανίας θα λάβει χώρα στις αρχές Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και όχι στη Σαουδική Αραβία, όπου θα διεξάγεται ταυτόχρονα το Κύπελλο Ασίας, όπως γνωστοποίησε σήμερα (13/8) η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF).

Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, η δευτεραθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, η κυπελλούχος Ρεάλ Σοσιεδάδ και η -φιναλίστ του Copa del Rey- Ατλέτικο Μαδρίτης θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» για το τρόπαιο του υπερπρωταθλητή Ισπανίας το διάστημα 2-7 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Από το 2020, το Σούπερ Καπ Ισπανίας διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία, αλλά η χώρα της Μέσης Ανατολής θα φιλοξενήσει το Κύπελλο Ασίας του 2027 από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου, γεγονός που δικαιολογεί την αλλαγή τόπου διεξαγωγής. Όπως αναφέρει η RFEF στην ανακοίνωσή της, το Σούπερ Καπ Ισπανίας θα επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία το 2028.

Πηγή ertnews.gr