Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Race For Autism GR» την Κυριακή 30 Mαρτίου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Race For Autism GR», την Κυριακή 30-3-2025 και κατά τις ώρες 08.30΄ έως 11.30΄, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα, από τη συμβολή της Λ. Κ. Καραμανλή με την οδό Ακτής έως τη συμβολή της Λ. Αθηνάς με την οδό Κρόνου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.
Πηγή ertnews.gr