Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο σχολικός διαγωνισμός συλλογής πλαστικών καπακιών του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλος ένας σχολικός διαγωνισμός συλλογής πλαστικών καπακιών που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» , με στόχο την ενίσχυση των δράσεων υποστήριξης ατόμων με αναπηρία, αλλά και την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης και της κοινωνικής αλληλεγγύης στους μαθητές.
Για άλλη μια χρονιά, η ανταπόκριση, μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, από σχολεία της Μεσαράς και του Ηρακλείου, αλλά και του Αγίου Νικολάου, ήταν πραγματικά συγκινητική!
Όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους, αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία και η προσφορά μπορούν να φέρουν σημαντικά αποτελέσματα.
Η κατάταξη των σχολείων βασίστηκε στον δείκτη «κιλά καπακιών ανά παιδί», ώστε να αναδειχθεί η πραγματική συμμετοχή κάθε σχολείου, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μαθητών του.
Στον διαγωνισμό συλλογής καπακιών διακρίθηκαν με τη σειρά τα παρακάτω τρία σχολεία:
1ο Νηπιαγωγείο Τυμπακίου με 34 μαθητές συγκέντρωσε 182,6 κιλά καπάκια που αντιστοιχούν σε 5,37 κιλά ανά μαθητή
Νηπιαγωγείο Βώρων με 20 μαθητές συγκέντρωσε 100,7 κιλά καπάκια που αντιστοιχούν σε 5,03 κιλά ανά μαθητή
Δημοτικό Σχολείο Καλυβιανής με 20 μαθητές συγκέντρωσε 88 κιλά καπάκια που αντιστοιχούν σε 4,4 κιλά ανά μαθητή.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ευχαριστεί θερμά όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που συμμετείχαν και στήριξαν για άλλη μια φορά την σημαντική αυτή δράση!




