Ο Κρίστοφερ Ο’Κόνελ από την Αυστραλία είναι ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο στο 1000άρι στο Τορόντο.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο στο Masters του Τορόντο.
Πρόκειται για τον Κρίστοφερ Ο’Κόνελ από την Αυστραλία, ο οποίος στον 1ο γύρο νίκησε σε 75 λεπτά τον Τσαν Τσενγκ Σιν από την κινεζική Ταϊπέι με 6-1, 6-2 και πέρασε στον γύρο των «64».
Ο 31χρονος Αυστραλός, βρίσκεται στο Νο.70 της παγκόσμιας κατάταξης και ο Τσιτσιπάς (Νο.30), θα τον αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στο tour.
Εφόσον ο Τσιτσιπάς περάσει στους 32, εκεί το πιο πιθανό είναι να συναντήσει τον Άλεξ ντε Μινόρ. Ο Αυστραλός, όπως και ο Τσιτσιπάς, έχουν περάσει bye στο 2ο γύρο και περιμένει να μάθει τον δικό του αντίπαλο, από τη συνάντηση ανάμεσα στον Βόσνιο Ντάμιρ Τζούμουρ και τον Αργεντινό, Φρανσίσκο Κομεσάνα.
Απομένει να γίνει γνωστή η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα του Τσιτσιπά, με τον Ο’Κόνελ.
Πηγή gazzetta.gr