«Ο φάκελος της διπλής ανάπλασης αποτελεί διαπραγματευτικό χαρτί της διοίκησης του Άρη» (audio) - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

«Ο φάκελος της διπλής ανάπλασης αποτελεί διαπραγματευτικό χαρτί της διοίκησης του Άρη» (audio)

6 Μαΐου 2026 -

Ο Τάσος Πακλατζής μίλησε στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή “3-5-2, μεταφέροντας τα τελευταία νέα όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις στον Άρη.

«Στόχος του Άρη να τερματίσει στην πέμπτη θέση, ώστε να “γλυκάνει” μία κακή για αυτόν χρονιά» τόνισε ο Τάσος Πακλατζής στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ συνομιλώντας με τον Βασίλη Μπακόπουλο.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ των “κιτρίνων” ανέλυσε όσα ακούγονται σχετικά με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τονίζοντας πως «ο φάκελος της διπλής ανάπλασης αποτελεί διαπραγματευτικό χαρτί της διοίκησης και δέλεαρ για κάθε υποψήφιο επενδυτή». Ο ρόλος του Ερασιτέχνη και η ανάγκη για μία συνέντευξη Τύπου που θα δώσει εικόνα για το που βρίσκονται τα πράγματα.

Πηγή ertnews.gr