Νέο περιστατικό οικογενειακής βίας – Χτυπούσε τη σύζυγό του στο κεφάλι με το κινητό του - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Νέο περιστατικό οικογενειακής βίας – Χτυπούσε τη σύζυγό του στο κεφάλι με το κινητό του

16 Μαΐου 2024 -

Βοήθεια και προστασία από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ζήτησε μια 50χρονη γυναίκα, η οποία κατέφυγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Τρίτης για να καταγγείλει τον σύζυγό της, ο οποίος την είχε χτυπήσει στο κεφάλι με το κινητό του τηλέφωνο.

Η 50χρονη υποστήριξε ότι φοβόταν για την σωματική της ακεραιότητα, καθώς καθ’ όλη την διάρκεια της προηγούμενης ημέρας δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της, αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν την χτύπησε επανειλημμένα με την συσκευή του κινητού, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Τέρμα Άβαντος. Μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του συζύγου της, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον «νταή» ο οποίος όμως είχε προλάβει να εξαφανιστεί για να αποφύγει το αυτόφωρο και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Η 50χρονη συμφώνησε να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας, όπου θα αποφύγει την περαιτέρω κακοποίησή της και θα παραμείνει ασφαλής.

 

Πηγή: protothema.gr