Μονόδρομος η νίκη για το Περιστέρι - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Μονόδρομος η νίκη για το Περιστέρι

10 Απριλίου 2024 -

 

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει μπροστά της ένα ιστορικό παιχνίδι στο “Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου”, καθώς υποδέχεται τη Βόννη για τα προημιτελικά του Basketball Champions League (19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στο κόλπο της πρόκρισης.

Σπουδαίο ραντεβού στα δυτικά προάστια απόψε (10/4, 19:30) για τους “κυανοκίτρινους”, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν ζωντανό το ευρωπαϊκό τους όνειρο και να παλέψουν για την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για πρόκριση στο Final Four του BCL στο Βελιγράδι. Μία εβδομάδα μετά την ήττα στη Γερμανία, το Περιστέρι υποδέχεται την κάτοχο του τροπαίου Βόννη και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, καθώς πιθανή νέα ήττα θα φέρει τον αποκλεισμό.

«Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Βόννη στην έδρα μας. Αναλύσαμε και είδαμε την προσέγγιση που είχαμε στον πρώτο αγώνα, η οποία δεν ήταν αυτή που έπρεπε κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση» ανέφερε ο Λεωνίδας Κασελάκης για τη μεγάλη μάχη με τη Βόννη και πρόσθεσε: «Είχαμε κάποιες μέρες να τους δούμε και να επεξεργαστούμε λίγο το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αλλά και με ενέργεια πολύ να καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Πηγή ertnews.gr