Κασσελάκης: «Πιάστηκε ο Πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Κασσελάκης: «Πιάστηκε ο Πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους»

9 Απριλίου 2024 -

«Πιάστηκε ο πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους ώστε να μείνουν στο νησί. Μιλάμε για ακριτική περιοχή, όπου κάθε Έλληνας είναι σημαία της πατρίδας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την επίσκεψή του στη Γαύδο.

Με ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο από την πρόσφατη επίσκεψη του στη Γαύδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με μητέρα δυο μαθητών και κατηγορεί το κ. Μητσοτάκη ότι δεν τήρησε τη δημόσια υπόσχεσή του στους ακρίτες του νησιού ότι τα δύο γυμνασιόπαιδα θα έχουν τηλεκπαίδευση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του αναφέρει:

Πιάστηκε ο Πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους ώστε να μείνουν στο νησί. Μιλάμε για ακριτική περιοχή, όπου κάθε Έλληνας είναι σημαία της πατρίδας μας. Για το βίντεο από την επίσκεψή μου στη Γαύδο και τη συνάντησή μου με τη μητέρα δύο γυμνασιόπαιδων, που αποκάλυψε το πρωθυπουργικό ψέμα, δόθηκε εντολή από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ να το «πνίξουν».

Κάποιοι λίγοι προς τιμήν τους δεν πειθάρχησαν. Ξαναποστάρω το βίντεο και σας ζητώ να το μοιραστείτε με τους διαδικτυακούς σας φίλους. Στο τέλος θα νικήσουμε. Γιατί μπορεί η ενημέρωση να είναι 107, αλλά εμείς είμαστε χιλιάδες.Πηγή ertnews.gr