Κασελάκης: “Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα” - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Κασελάκης: “Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα”

9 Απριλίου 2024 -

 

Το Περιστέρι δίνει αύριο έναν τελικό (10/4, 19:30) με τη Βόννη στον δεύτερο προημιτελικό για το Basketball Champions League, καθώς αν ηττηθεί από τους Γερμανούς, τότε θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

Ο αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Κασελάκης έκανε δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο, δίνοντας παράλληλα στον κόσμο το έναυσμα για να γίνει ο έκτος παίκτης στο «Γεώργιος Παπανδρέου»!

«Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Βόννη στην έδρα μας. Αναλύσαμε και είδαμε την προσέγγιση που είχαμε στον πρώτο αγώνα, η οποία δεν ήταν αυτή που έπρεπε κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Είχαμε κάποιες μέρες να τους δούμε και να επεξεργαστούμε λίγο το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αλλά και με ενέργεια πολύ να καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
«Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα δώσει τον παλμό, αλλά πρέπει κι εμείς να του δώσουμε το έναυσμα και τη σπίθα για να γίνει πραγματικά ο έκτος παίκτης μας όπως έχει δείξει σε τόσα και τόσα παιχνίδια φέτος. Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε για έναν ακόμη τελικό αυτή τη φορά στη Γερμανία».//ΔΜ

Πηγή ertnews.gr