Τρεις Έλληνες ηλικίας 28, 29 και 26 ετών, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης.
Οι τρεις κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος και η 29χρονη εντοπίστηκαν μέσα σε Ι.Χ. κατά τη διάρκεια της προμήθειας ναρκωτικών στον 26χρονο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή τους επιτόπου.
Κατά τη διάρκεια ελέγχων στο όχημα και έρευνας στο σπίτι του 28χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν συνολικά 18,7 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης με καπνό, 330 ευρώ, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και μια σιδερογροθιά.
Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
Πηγή: ekriti.gr