Ηράκλειο: Στη φυλακή οδηγείται το ζευγάρι που κακοποιούσε τα 8 ανήλικα παιδιά του
Καταδικάστηκε το ζευγάρι για την υπόθεση κακοποίησης των οκτώ ανήλικων παιδιών τους στο Ηράκλειο. Η 32χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών και 3 μηνών και ο 44χρονος πατέρας σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών. Τα πέντε από αυτά είναι παιδιά της γυναίκας από προηγούμενη σχέση, ενώ τα άλλα τρία είναι του ζευγαριού.
Οι γονείς δικάζονταν σήμερα (05.12) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ενώ υπeνθυμίζεται πως το ζευγάρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία λόγω επεισοδίων μεταξύ τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες καθοριστική για την απόφαση στάθηκε η κατάθεση αστυνομικού κατά την συνεδρίαση του Δικαστηρίου. Σε βάρος των γονέων είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση των 8 παιδιών τους.
Η καταγγελία ήρθε στο φως από τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, οδηγώντας στη σύλληψη των γονέων και στην προστασία των παιδιών.
Πηγή: ekriti.gr



