Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο 57χρονος που έπεσε από ύψος εν ώρα εργασίας – Δωρίζει τα όργανά του η οικογένεια - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο 57χρονος που έπεσε από ύψος εν ώρα εργασίας – Δωρίζει τα όργανά του η οικογένεια

28 Ιανουαρίου 2025 -

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 57χρονος άνδρας που την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έπεσε από μεγάλο ύψος εν ώρα εργασίας μέσα σε επιχείρηση στον Αη Γιάννη Χωστό.

Το εργατικό δυστύχημα είχε σημειωθεί όταν ο άτυχος 57χρονος, στην προσπάθειά του να τοποθετήσει κιβώτια στα τελευταία ράφια που ήταν στερεωμένα στον τοίχο, έπεσε από ύψος περίπου 2,5 μέτρων.

Όλες αυτές τις ημέρες ο 57χρονος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όμως τις προηγούμενες ώρες η οικογένειά του ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Έτσι, οι οικείοι του πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti, η διαδικασία λήψης των οργάνων ξεκίνησε στη 01.30 τα ξημερώματα.

Όπως είπε, η καρδιά και το συκώτι θα πάνε στην Ιταλία, οι νεφροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας και οι κερατοειδείς θα μείνουν στο ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για την 1η δωρεά οργάνων στο ΠΑΓΝΗ αλλά και γενικότερα στην Κρήτη για φέτος.

 

Πηγή: ekriti.gr