Η τρομερή εμφάνιση του Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ… συμπυκνωμένη σε ένα πεντάλεπτο βίντεο - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Η τρομερή εμφάνιση του Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ… συμπυκνωμένη σε ένα πεντάλεπτο βίντεο

4 Απριλίου 2024 -

Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού του , ο έκανε μια τρομερή εμφάνιση κόντρα στην και συνέβαλε τα μέγιστα στην εντός πρώτου ημιχρόνου ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Το man to man που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα ήταν βούτυρο στο ψωμί του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος εξέθεσε τόσο τον Αρόλντ Μουκουντί όσο και την γενικότερη αμυντική λειτουργία του Δικέφαλου με τα πολύ μεγάλα κενά στις γραμμές αλλά και από παίκτη σε παίκτη.

Ο Ιωαννίδης ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις είτε αυτές ξεκινούσαν από εκείνον είτε κατέληγαν στη frontline του ΠΑΟ, και εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικός (όπως στη φάση του 73′ που δεν πάσαρε στον ελεύθερο Τσέριν και ενώ είχε τραβήξει δύο αμυνόμενους πάνω του) τότε θα μπορούσε να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη διαφορά για το Τριφύλλι.

Δείτε τα ατομικά highlghts του Φώτη Ιωαννίδη:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0asbnwfrbix)

Για τον «Φωτάρα», όπως τον αποκαλούν αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο προπονητής της ΑΕΚ, .
«Ίδια μάχη που έδινε ο ΠΑΟ να διώξει τις φάσεις και κυρίως λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον επιθετικό που έχει. Πως σε μία επίθεση μπορεί να τα καταφέρει. Ο ΠΑΟ έχει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι και Έλληνας, οπότε απολαύστε τον. Μην τον τιμωρείτε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός κόουτς.

Πηγή protothema.gr