Γυναίκα γλίστρησε και σύρθηκε σε πλαγιά – Μεταφέρθηκε από τον Ψηλορείτη στο νοσοκομείο με εγκαύματα - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Γυναίκα γλίστρησε και σύρθηκε σε πλαγιά – Μεταφέρθηκε από τον Ψηλορείτη στο νοσοκομείο με εγκαύματα

20 Ιανουαρίου 2025 -

Τριαντάχρονη γυναίκα, η οποία πήγε για πεζοπορία και ανάβαση σε πλαγιά του Ψηλορείτη, τραυματίστηκε από πτώση.

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι ενημερώθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, για γυναίκα η οποία στην περιοχή ανάβασης του Ψηλορείτη, στο Λάκκο του Μυγερού, γλίστρησε και σύρθηκε εκατοντάδες μέτρα, λόγω του παγετού.

Η τριαντάχρονη μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας στα Ανώγεια όπου της παρασχέθηκαν ιατρικές φροντίδες. Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια, στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος, χωρίς ευτυχώς να έχει άλλο τραυματισμό, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γιατρός του Κ. Υ. Ανωγείων.

Η γυναίκα βρέθηκε στο σημείο της πτώσης με άλλα άτομα και με εξοπλισμό καθώς είχαν προγραμματίσει να κάνουν ανάβαση στο βουνό.