Για 100 ευρώ έγινε μαλλιά – κουβάρια το… ζευγάρι των Kρητικών - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Για 100 ευρώ έγινε μαλλιά – κουβάρια το… ζευγάρι των Kρητικών

2 Ιουνίου 2025 -

«Τι σύντροφοι; Ούτε καν τον ήξερα μέχρι πρότινος» αυτό φέρεται να ισχυρίζεται ο 24χρονος Ηρακλειώτης τον οποίο κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία 41χρονος Kρητικός που υποστηρίζει ότι είναι σύντροφοι και ότι στη διάρκεια καυγά για ένα ποσό της τάξης των 100 ευρώ, ο κατηγορούμενος τον άρπαξε με δύναμη από το λαιμό.

Ο 24χρονος αρνείται τα περί σχέσεων και ισχυρίζεται ότι μέχρι πρότινος ούτε καν τον γνώριζε τον καταγγέλλοντα. Του δάνεισε ωστόσο ένα ποσό της τάξης των 100 ευρώ προκειμένου να τον εξυπηρετήσει μετά από παράκληση κοινού φίλου τους, ο οποίος δεν είχε την οικονομική ευχέρεια να τον δανείσει ο ίδιος.

Ο 41χρονος, πάλι, καταγγέλλει ότι με τον 24χρονο διατηρούν ερωτική σχέση, είναι σύντροφοι δηλαδή, και ότι ξημερώματα της 30ης Μαϊου ο νεαρός τον άρπαξε με δύναμη από τον λαιμό, προκαλώντας του τρόμο και ανησυχία. Όσο για τα 100 ευρώ υποστηρίζει ότι ήταν δικά του και τα άρπαξε ο φίλος του.

creive.gr