Εθελοντική αιμοδοσία και συλλογή μακαρονιών στο Τυμπάκι – Από τον ΠΣ Τυμπακίου και το ΠΤ Μοιρών του ΕΕΣ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Εθελοντική αιμοδοσία και συλλογή μακαρονιών στο Τυμπάκι – Από τον ΠΣ Τυμπακίου και το ΠΤ Μοιρών του ΕΕΣ

9 Μαΐου 2024 -

Σε μια παράλληλη δράση, το Περιφερειακό Τμήμα  Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Το ΠΤ Μοιρών του ΕΕΣ συνεχίζει να προσπαθεί για να βοηθήσει τις οικονομικά ασθενέστερες και πολυμελείς οικογένειες της Μεσαράς, ενώ ο ΠΣ Τυμπακίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία με σύνθημα «Δίνοντας αγάπη, δίνεις Ζωή !!!Βοηθείστε μας να βοηθήσουμε!!!».

Έτσι την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Τυμπάκι, στο χώρο αιμοληψιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου (πρώην κατάστημα Εθνικής Τράπεζας).

Θα πραγματοποιηθεί η παράλληλη  δράση Εθελοντικής αιμοδοσίας και συλλογής μακαρονιών.

«Η προσπάθεια ανακούφισης των καθημερινών αναγκών των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των οικογενειών με μικρά παιδιά, θα συνεχίζεται …όπου υπάρχει ανάγκη και για όσο οι Μεσσαρίτες μας δίνουν δύναμη στηρίζοντας την προσπάθεια μας αυτή.

Οποιοσδήποτε, συμπολίτης η φορέας, επιθυμεί περαιτέρω να συνδράμει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών στα email : [email protected] και [email protected]»αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΤ Μοιρών του ΕΕΣ.

Από την πλευρά του ο ΠΣ Τυμπακίου στο κάλεσμά του αναφέρει:

«Αγαπητοί αιμοδότες,

Λόγω της τεράστιας έλλειψης αίματος που εξακολουθεί να υπάρχει στο σύστημα υγείας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, συμμετέχοντας σε μία κοινή πορεία δράσεων με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και όλων των αρμόδιων φορέων, προσκαλεί τους εθελοντές αιμοδότες σε μία ακόμα αιμοδοσία την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στο Τυμπάκι, στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου(στο πρώην κατάστημα της Εθνικής τράπεζας). Ταυτόχρονα σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό περιφερειακού τμήματος μοιρών συγκεντρώνουμε ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.

Σήμερα, η ανάγκη για αίμα είναι σημαντικότερη από ποτέ!

Δίνοντας αίμα, δίνεις ζωή!

Δέκα λεπτά από τον χρόνο σας αρκούν!

Μπορεί για κάποιον να είναι σημαντικό… και σήμερα, είναι ακόμα πιο ΠΟΛΥ!».