Ελληνική Λύση: O ανίκανος πρωθυπουργός και η επικίνδυνη κυβέρνηση του, πρέπει να φύγουν το συντομότερο - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Ελληνική Λύση: O ανίκανος πρωθυπουργός και η επικίνδυνη κυβέρνηση του, πρέπει να φύγουν το συντομότερο

28 Απριλίου 2024 -

Έγκλημα των Τεμπών, επιστολική ψήφος και παραγωγικό μοντέλο της ΝΔ, είναι τα θέματα στα οποία αναφέρονται οι τρεις νέες ανακοινώσεις από την Ελληνική Λύση.

«Στην χώρα των 600.000 “εγγεγραμμένων νεκρών” στους εκλογικούς καταλόγους, των κλεμμένων e-mail, προσωπικών δεδομένων και των “διαρρήξεων συγκάλυψης” το να μιλά ο Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο είναι σαν να μιλάει ο “κλέφτης” για… εντιμότητα!», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
      «Εάν τα κόμματα του κ. Κασσελάκη και του κ. Ανδρουλάκη είχαν συνταχθεί με την Ελληνική Λύση από τον Μάρτιο του 2023 και στήριζαν τις τεκμηριωμένες καταγγελίες για την συγκάλυψη στο Έγκλημα των Τεμπών, δεν θα χρειαζόταν μετά από έναν χρόνο να ψάχνουμε δήθεν για “στοιχεία”», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

      Σε δελτίο Τύπου του κόμματος αναφέρεται: «Δυστυχώς, τα κόμματα της αντιπολίτευσης συντάχθηκαν τότε με τη ΝΔ, υιοθετώντας τις αθλιότητες περί “θεωριών συνωμοσίας”… Σήμερα, 13 και πλέον μήνες μετά το έγκλημα, το έργο των πραγματογνωμόνων έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολο, λόγω της αλλοίωσης του τόπου εγκλήματος και των στοιχείων».

      Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση «για το έγκλημα της συγκάλυψης, υπεύθυνη είναι η ΝΔ. Για την εγκληματική καθυστέρηση και την απουσία τηλεδιοίκησης, ευθύνονται τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ».

Τέλος σε άλλη ανακοίνωση αναφέρεται:

 «Μια κυβέρνηση που πανηγυρίζει επειδή δανείζεται, υποθηκεύοντας το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας, είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση».

      Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του κόμματος «αντί η ΝΔ να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο ώστε να σπάσει επιτέλους η Ελλάδα τα δεσμά του χρέους και να αποτραπεί η πορεία προς τη χρεοκοπία, συνεχίζει να “κλαδεύει το λεφτόδεντρο”». Η Ελληνική Λύση σημειώνει ότι «ο ανίκανος πρωθυπουργός και η επικίνδυνη κυβέρνηση του, πρέπει να φύγουν το συντομότερο».

Πηγή ertnews.gr