Εκτόξευση στη Wall Street μετά την ανακοίνωση του παγώματος των δασμών από τον Τραμπ - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Εκτόξευση στη Wall Street μετά την ανακοίνωση του παγώματος των δασμών από τον Τραμπ

10 Απριλίου 2025 -

«Ράλι» ξεκίνησε στη Γουόλ Στριτ, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Τραμπ, ότι μειώνει στο 10% για 90 μέρες τους δασμούς για πάνω από 75 χώρες, ενώ παράλληλα εκτοξεύει στο 125% τους δασμούς στην Κίνα.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει +6,13%, ο Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας καταγράφει άνοδο +8,22% και ο S&P 500 +6,72%.

Ολοι οι βασικοί υποτομείς του S&P 500 σημείωσαν άνοδο με τους κλάδους της πληροφορικής και της κατανάλωσης να προηγούνται, με άνοδο 11% και 8,5% αντίστοιχα.

Τα πρακτικά από τη συνεδρίαση της Fed για την πολιτική του Μαρτίου αναμένονται αργότερα μέσα στην ημέρα, ενώ η μέτρηση του πληθωρισμού των τιμών καταναλωτή έχει οριστεί για την Πέμπτη, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει ενδείξεις για την τροχιά του πληθωρισμού.

Πηγή ertnews.gr