Έκτακτο συμβούλιο στη ΔΕΥΑ Φαιστού για την αποδοχή τριών νέων χρηματοδοτήσεων - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Έκτακτο συμβούλιο στη ΔΕΥΑ Φαιστού για την αποδοχή τριών νέων χρηματοδοτήσεων

17 Απριλίου 2025 -

Έκτακτο συμβούλιο πραγματοποίηθηκε σήμερα Μ Πέμπτη στη ΔΕΥΑ Δήμου Φαιστού με σκοπό την αποδοχή τριών χρηματοδοτήσεων από το υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής συνολικού ποσού 222.000€.

Από αυτές τα 37.200€ αφορούν την ανάθεση παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών επι θεμάτων επίλυσης του ζητήματος λειψυδρίας στο Δήμο Φαιστού.

Η δεύτερη χρηματοδότηση αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της ΤΚ Αντισκαριου με ποσό 95.000€.

Ή τρίτη χρηματοδότηση αφορά την κατεπείγουσα αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης στην ΤΚ Πηγαϊδακίων με ποσό 90.000€.

Οι τρεις αυτές χρηματοδοτήσεις αποτελούν τον καρπό των ταξιδιών του προέδρου της ΔΕΥΑ Μανώλη Ορφανουδακη στην Αθήνα για την προώθηση των θεμάτων αυτών.