Ευχές του Δημάρχου Φαιστού για την εορτή του Αγίου Τίτου – Πολυούχου του Τυμπακίου
«Η 25η Αυγούστου είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το Τυμπάκι και τον Δήμο Φαιστού, καθώς εορτάζει και τιμάται με ιδιαίτερη ευλάβεια η μνήμη του Αγίου και Αποστόλου Τίτου, Πολιούχου της περιοχής.
Ο Άγιος Τίτος, μαθητής του Αποστόλου Παύλου και πρώτος Επίσκοπος Κρήτης, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μορφές της χριστιανικής παράδοσης του νησιού μας. Η ζωή, η πίστη, το έργο και η προσφορά του αποτελούν διαχρονικό παράδειγμα αφοσίωσης, αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Με την ευκαιρία της μεγάλης αυτής εορτής, εύχομαι σε όλους τους δημότες του Δήμου Φαιστού και ιδιαίτερα στους κατοίκους του Τυμπακίου, υγεία, οικογενειακή ευτυχία, δύναμη και κάθε καλό. Εύχομαι η χάρη του Αγίου Τίτου να σκεπάζει και να προστατεύει κάθε οικογένεια και να χαρίζει σε όλους πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!»
Δήμαρχος Φαιστού
Γρηγόρης Νικολιδάκης


