Χάρης Μαμουλάκης: Η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να θέσει όρια στην παρουσία του Έντι Ράμα στην Ελλάδα - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Χάρης Μαμουλάκης: Η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να θέσει όρια στην παρουσία του Έντι Ράμα στην Ελλάδα

11 Μαΐου 2024 -

Για την επίσκεψη του Αλβανού Προέδρου Έντι Ράμα στην Αθήνα μίλησε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, την Παρασκευή 10/5 στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε ότι η χρονική στιγμή της επίσκεψης του Προέδρου της Αλβανίας στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία και προφανώς δεν είναι προεκλογικού χαρακτήρα. Καυτηρίασε το γεγονός ότι το διεθνοποιημένο ζήτημα Φρέντυ Μπελέρι καταλήγει διμερές και αυτό είναι λάθος στην διπλωματική στρατηγική της χώρας, ενώ τόνισε ότι η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να θέσει όρια στην παρουσία του Έντι Ράμα στην Ελλάδα.

Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, με τον Χάρη Μαμουλάκη να τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε με την συμφωνία των Πρεσπών να σπάσει ένα επικίνδυνο τόξο.

Δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=W2E89Lv4OFU όλη την συζήτηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χάρης Μαμουλάκης πρόκειται να μεταβεί την Δευτέρα 13 Μαΐου στα Τίρανα, για να συμμετάσχει ως μέλος της Βουλής των Ελλήνων στις εργασίες της 63ης Συνόδου της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΚΣ ΟΣΕΠ) που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 13 έως 15 Μαΐου 2024.