Απόστολος Τσιτσιπάς: «Από τα καλύτερα τουρνουά του Στέφανου» - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Από τα καλύτερα τουρνουά του Στέφανου»

14 Απριλίου 2024 -

Στο γεγονός ότι ο Στέφανος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα τουρνουά του στο Μόντε Κάρλο στάθηκε ο πατέρας και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς.

Εμφανώς χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου στο Μόντε Κάρλο από τον Στέφανο Τσιτσιπά παρουσιάστηκε ο Απόστολος Τσιτισπάς στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως ο γιος του πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Τσιτσιπά

«Ήταν ένα από τα καλύτερα τουρνουά του, από προπονητικής σκοπιάς. Tο επίπεδό του ήταν από τα καλύτερα στο χώμα. Ήταν συγκεντρωμένος και παρέμεινε έτσι για πολύ, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό. Μακάρι να το ξαναδούμε αυτό στο μέλλον και να δούμε πολύ καλά τένις από τον Στέφανο. Του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα και με εμένα, που είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν είμαι μόνο ο προπονητής του, είμαι και ο πατέρας του. Ήταν επαγγελματίας, φοβερή συνεργασία. Όταν ξέρεις τι κάνεις στην προπόνηση, βγαίνει και στο γήπεδο.

«Ποτέ δεν είχα αμφιβολία ότι θα έπαιζε σε αυτό το επίπεδο. Αλλά, ξέρετε, ο Στέφανος είναι ονειροπόλος και είναι ακόμα πολύ νέος στην ψυχή και στο μυαλό. Ως νέος άνθρωπος πρέπει να πιστεύεις στη ζωή, στους στόχους που βάζεις. Γι’ αυτό είμαστε εκεί, για να τους υπενθυμίζουμε ότι αξίζουν να είναι αυτό που είναι».

Πηγή gazzetta.gr