Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες

3 Απριλίου 2024 -

Σιγά σιγά απομακρύνεται η αφρικανική σκόνη. Βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα που ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυμένος τις τελευταίες μέρες, ενώ έχει μπει ένας δυτικός – βορειοδυτικός άνεμος με τοπικά ισχυρές εντάσεις που δίνει μια αίσθηση δροσιάς. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μιλάει για την αλλαγή του καιρού τις επόμενες μέρες.

Το πρόωρο καλοκαίρι συνεχίζεται 

Σύμφωνα με την σημερινή πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, η καλοκαιρία και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα συνεχίσουν, δημιουργώντας ένα πρώιμο καλοκαιρινό σκηνικό με θερμοκρασίες που θα φτάνουν μέχρι τέλος της εβδομάδας, 26 με 27 βαθμούς. Ειδικότερα σήμερα οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.

Πότε θα ξαναδούμε βροχές;

Οι βροχές όμως θα κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους μετά τις 10 του μήνα καθώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι θα έρθουν οι βροχές που τόσο πολύ τις χρειαζόμαστε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου που ανέφερε ότι από τις 11 Απριλίου φαίνεται να επιστρέφουν οι βροχές, οι οποίες θα αυξηθούν περαιτέρω στις 12 του μήνα. Σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, στις 12 Απριλίου οι βροχές αναμένεται να είναι πιο εντονές στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. 

 

Πηγή: dnews.gr

Tags: