Μοίρες https://www.booked.net
+17°C

ΜΕΛΕΤΗ

Διαβήτης: Ποια τρόφιμα αυξάνουν έως και 50% τον κίνδυνο – Ποια τον μειώνουν

Νεότερη μελέτη, που εστιάζει σε διαφορετικές κατηγορίες ζωικών τροφίμων, επισημαίνει τους κινδύνους αλλά και τα οφέλη από την κατανάλωσή τους αναφορικά με την εμφάνιση του σακχαρώδους διαβήτη...

Περισσότερα
λαμπρακη οε πομποδακησ
ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ

Το αλμυρό σνακ που αδυνατίζει και ρίχνει την πίεση – Η ιδανική ποσότητα

Mελέτη υποστηρίζει ότι εκτός από γευστικά, τα φιστίκια μπορεί να είναι και επιβοηθητικά στην απώλεια των περιττών κιλών αλλά και στην διατήρηση της καρδιάς μας σε καλή κατάσταση...

Περισσότερα

Τα ευρείας χρήσης φάρμακα που συρρικνώνουν το μυαλό – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Μελέτη ερευνητών εξηγεί εν μέρει τα νευροψυχιατρικά συμπτώματα όπως άγχος, κατάθλιψη, μανία και ντελίριο που έχουν συνδεθεί με τη μακροχρόνια χρήση αυτών των φαρμάκων...

Περισσότερα

Ραδιοτηλεσκόπιο “ΑΡΓΟΣ”: Το ΙΤΕ ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο Σύμπαν

Το όργανο θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη και τον έλεγχο των καινοτόμων τεχνολογιών που απαιτούνται για το “ΑΡΓΟΣ”, ενώ επίσης θα ενισχύσει σημαντικά το ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο του Ινστιτούτου Αστροφυσικής...

Περισσότερα

Έμφραγμα και εγκεφαλικό: Το διατροφικό υποκατάστατο που μειώνει τον κίνδυνο

Τα αδιαμφισβήτητα οφέλη της χρήσης υποκατάστατων αλατιού ως προς τη μείωση του κινδύνου εμφράγματος, εγκεφαλικού επεισοδίου και θανάτου από κάθε αιτία αναδεικνύονται σε πρόσφατες μελέτες...

Περισσότερα

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε, να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης.Με την πρόσβαση σας σε αυτόν, συναινείτε στη χρήση cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους Όρους Χρήσης, και στην Πολιτική Cookies του AntilalosPress.gr.