Με “οδοστρωτήρα” Ραντούλιτσα το Μαρούσι χτίζει σερί (highlights) - antilalospress.gr
Μοίρες
+19°C

Με “οδοστρωτήρα” Ραντούλιτσα το Μαρούσι χτίζει σερί (highlights)

13 Απριλίου 2024 -

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με 77-73, με τον Σέρβο σέντερ να περνάει “δεύτερη νιότη” με το σύνολο του Νίκου Βετούλα.

Το Μαρούσι δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, καθώς η ομάδα της Αχαΐας έκανε καλό ξεκίνημα μένοντας μπροστά στο σκορ στα πρώτα τρία λεπτά της περιόδου με 9-7. Η συνέχεια μετά το time out και τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα δεν ήταν αντίστοιχη, με το Μαρούσι να παίρνει το προβάδισμα στο τέλος της περιόδου με 19-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το Μαρούσι ανέβασε στροφές και εκτόξευσε την διαφορά ακόμα και στους 20 πόντους, με τον Απόλλωνα να έχει πολλά κενά στην άμυνα του. Ο Ραντούλιτσα είχε όλες τις λύσεις στην επίθεση, καθώς έδειχνε πως οι αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα του ταιριάζουν. Είχε πετύχει 14 πόντους με τον Τσαντ Μπράουν να έχει double-double με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Το ημίχρονο έκλεισε στο +14 υπέρ της ομάδας των βορείων προαστίων με 38-24.

Στην επανέναρξη οι φιλοξενούμενοι έκαναν τα πάντα για να μειώσουν την διαφορά με το Μαρούσι να κρατάει τα ηνία της αναμέτρησης ακόμα και όταν οι Πατρινοί προσπάθησαν να κατεβάσουν σε μονοψήφια επίπεδα την διαφορά. Το +20 επανήλθε, αλλά δεν έμεινε μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου με τον Όζμπορν να δίνει τα πάντα για να την κατεβάσει, αλλά το σκορ έκλεισε στο 60-46 υπέρ του Αμαρουσίου.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί για την ανατροπή, αλλά και πάλι ο Ραντούλιτσα δεν τους άφησε να το κάνουν με το Μαρούσι να έχει λύσεις πέρα από τον Σέρβο τους, Μπρίσκο, Ιορδάνου και Γιαννόπουλο που έκαναν μεστή εμφάνιση για να δώσουν την νίκη στην ομάδα τους με 77-73, με αυτή να είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο καινούργιο φορμάτ του 3ου γύρου της Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 38-24, 60-46, 77-73

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Απριλίου

Τοp-6

Περιστέρι – Άρης 75-82
20:15 Προμηθέας – Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ3)

Play-Outs

Mαρούσι – Απόλλων Πατρών 77-73

Κυριακή 14 Απριλίου

Top 6

17:15 AEK-Λαύριο (ΕΡΤ3)

Play-Outs

20:15 ΠΑΟΚ-Καρδίτσα (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 15 Απριλίου

Top 6

20:15 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

Δείτε τη βαθμολογία της Basket League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΓΡ.

Πηγή ertnews.gr